logo
Header foto
Mijn kluisVermogen en Pensioenen


Pensioen

Als u 65 jaar bent, stopt u meestal met werken. U krijgt dan geen salaris meer maar hebt dan nog wel geld nodig. In Nederland is het zo geregeld dat de meeste Nederlanders een basispensioen krijgen. Dit basispensioen is een uitkering op grond van de AOW (Algemene Ouderdomswet). Veel mensen bouwen ook via hun werkgever pensioen op (ouderdomspensioen). Het ouderdomspensioen is een aanvulling op uw AOW.

Wanneer moet u over uw pensioen nadenken?

Veel mensen gaan pas laat nadenken over hun pensioen. Toch is het belangrijk om op tijd over u pensioen na te denken. Als je jong bent, heb je nog voldoende mogelijkheden om een goed pensioen op te bouwen.

Van Gestel & Van der Vleuten helpt u daar graag bij. Naar aanleidng van uw wensen en doelstellingen maken we een financieel plan wat laat zien wat er gebeurt met uw netto besteedbaar inkomen als u met pensioen gaat en eventueel in andere situaties (arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkeloosheid etc) . Zo kunt u een verantwoorde keuze maken.

Wilt u meer weten hoeveel uw netto pensioen per maand is, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke pensioenanalyse.

Vermogen

Wij bemiddelen in spaar- en beleggingsrekeningen voor een groot aantal banken, verzekeraars en een aantal vermogensbeheerders:

- Argenta

- Aegon (klik hier voor meer informatie en bepaal zelf uw rente)

- Nationale Nederlanden

- Reaal

- Allianz

- Total investment Services B.V.

- Invest 4 you

- NNEK (Noordnederlands Effecten Kantoor)

Bent u geinteresseerd in spaar- en/of beleggingsrekening neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan welk product het beste bij uw past. In de online module heeft u de mogelijkheid om voor bij een aantal van partijen online een rekening te openen.